Vad kan vi göra för dig?

Nedan hittar du exempel på ett antal av de tjänster som ingår i vårt utbud. Hittar du inte tjänsten du är på jakt efter kan du kontakta oss för att ta reda på om vi erbjuder den.

services_icon1

Bygga altan

Ett av de områden som vi specialiserar oss inom är altanbyggen. Vi kan ge dig en högkvalitativ altan som står sig under många år framöver. I samband med detta kan du även göra en rad tillval såsom belysning, staket och så vidare.

services_icon1

Renoveringar

Vi kan även genomföra din renovering. Oavsett om du vill skaffa ett helt nytt badrum eller om det är dags för ett helhetsgrepp över din bostad genom en totalrenovering kan du vända dig till oss. Våra erfarna hantverkare säkerställer ett slutresultat du blir nöjd med!

services_icon1.png

Tillbyggnader

Planerar du en tillbyggnad? Kanske vill du bygga en balkong på din bostad? Då kan vi hjälpa till! Vi är med dig i hela processen, från projektritning och bygglovsansökan till färdigställt projekt och slutbesiktning. 

services_icon1

Nybyggnader

Vi har även mångårig erfarenhet av nybyggnationer. Detta kan exempelvis handla om ett attefallshus på tomten. Vi ser till att vara lyhörda inför dina önskemål så att nybyggnationen överensstämmer helt med din vision. Ta kontakt med oss idag för mer information!